Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή μέσω Πόρτα-Πόρτα ΕΛΤΑ

Πληρωμή με Αντικαταβολή (προσφέρεται για αγορές έως 120€)
Με Αντικαταβολή μέσω Πόρτα-Πόρτα ΕΛΤΑ ,για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο πληρωμής, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Η μέθοδος αυτή έχει ένα επί πλέον κόστος 2.94€ (το οποίο όμως αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό συνολικό ποσό), δεδομένης της επιβάρυνσης είσπραξης από τις εταιρείες courier.

Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την μέθοδο, η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόνον αφού επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας.

Επομένως, αμέσως μετά την παραγγελία σας, θα πρέπει να είστε διαθέσιμος/η, ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

Λυπούμαστε για την επί πλέον ενόχληση, αλλά είναι αδύνατον να πιστοποιήσουμε με άλλο τρόπο την ταυτότητα του παραγγέλλοντος.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με κατάθεση σε έναν απο τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

ΙΒΑΝ GR6801105280000052820056704

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBAN GR2201724100005410020095476

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε αποδεικτικό κατάθεσης στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληρωμή μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας η χρεωστικής κάρτας 

μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών της Εθνικής Τραπέζης.